Vysoce profesionální šéfkuchař, supervisor s více než 20letou praxí získal zkušenosti v nejluxusnějších restauracích v ČR a zahraničí. Působil jako osobní kuchař vládních představitelů a sportovní kluby. Špičkový šéfkuchař na akce, který vařil v 5* hotelu Ambassador na Václavském náměstí, nabízí catering na klíč do 500 osob, práci osobního kuchaře, cooking show, lekce vaření na rodinných i firemních akcích, svatbách.
Mistr kuchař Martin Bezchleba působí již mnoho let v pozici šéfkuchaře a supervisora v luxusních restauracích v ČR. Cenné zkušenosti získal stážemi v Německu, Itálii, ve Švýcarsku. Špičkový šéfkuchař a specialista zdravé stravy pro sportovce.
Dlouholetý šéfkuchař 5* hotelu Ambassador na Václavském náměstí.
Oblíbený šéfkuchař vyniká příjemným vystupováním a schopností udělat z malého množství „obyčejných surovin″ exkluzivní pokrmy. Mottem jeho práce je: „Vaření je poslání. Dělám ho srdcem. Chci své zkušenosti a umění předávat dál.″ Má velkou praxi s vařením pro sportovce, pro sportovní kluby a sestavováním jídelníčku pro sportovce. Zajišťoval catering turnajů golfových, lukostřelby, fotbalových aj. Dlouhodobě se účastnil předváděcích akcí (např. OD Tesco, kde předváděl tematická gastro show). Nabízí služby osobního kuchaře, catering na klíč a kurzy vaření. Spolupracuje s médii a vystupuje v TV.
Špičkový šéfkuchař na akce firemní, rodinné, společenské.
Specializace:
Zdravá strava a strava pro sportovce.
Sestavování jídelníčku pro sportovce např. zajišťoval stravu na Letních olympijských hrách v Pekingu.
Zkušenosti se stravou při lékařských dietách (praxe z lázeňských hotelů Lázní Poděbrady).
Zvláštní dovednosti:
Organizační schopnosti – má zkušenost s cateringem, rauty a svatbami velkého rozsahu (až pro 2000 osob).
V pozici šéfkuchaře je odpovědný za nábor zaměstnanců, tvorbu jídelních lístků, normování, sledování ekonomických ukazatelů stravování a kompletní zajištění akcí.
Komunikativnost, odolnost vůči stresu, loajalita, příjemné vystupování.
Základní znalost anglického a německého jazyka, pasivně ruského jazyka.
Počítačové dovednosti – Easy Gastro – gastronomický program aj.
Služby pro domácnosti, pro firmy a sportovní kluby:
Šéfkuchař poskytuje se svým týmem kuchařů cateringové služby na klíč včetně pomocného personálu a obsluhy. Zajistí zábavný program, pozvánky, fotografa, kouzelníka, DJ, výzdobu, dekorace, květiny, servis grilování, stoly, židle, inventář. Dále poskytne dárkové poukazy pro vaše blízké i pro zaměstnance na služby osobního kuchaře a kurzy vaření. Také nabízí lekce vaření u Vás doma nebo jako firemní teambuilding ve Vaší firmě, kurzy s přímou účastí zákazníka do 15 osob a ukázkový kurz vaření s degustací do 30 osob. Pobaví vás a vaše hosty. Předvede gastro show na profesionální úrovni.
Spolupráce s médii:
TV Nova – pořad Snídaně s Novou.
ČT1 – pořad s Jiřinou Bohdalovou
Stáže:
Itálie
Německo
Švýcarsko - San Gallen, gastronomický seminář
Reference:
Pracovní zařazení na pozici supervisora a šéfkuchaře.
2021 - provozovatel a šéfkuchař rodinného Penzionu Matula v Rokytnici n. Jizerou
2016 - šéfkuchař 5* hotelu Ambassador v Praze
2015 – ****hotel Libenský – lázně Poděbrady
2009-2013 – ****hotel Čechie Praha a.s.
2006-2009 – Best Western Hotel Selský dvůr
Supervisor a šéfkuchař společnosti EUROAGENTUR
2008 – člen Culinary teamu zajišťující stravování českých sportovců na OH v Číně
2008 – kuchař na road show Moskva-Vladivostok
Ceník je pouze orientační. Cena se stanovuje individuálně dle náročnosti a rozsahu akce, speciálních přáních zákazníka a dle osobní dohody. Mistr kuchař se osobně s Vámi setká, domluvíte si Vaše představy a podrobnosti celé akce.
Cena dohodou: od 350,- Kč/hodinu práce
Prvotní návrh na realizaci celé akce, cenovou nabídku a uskutečnění menu připraví zdarma.
Šéfkuchař poskytuje slevy po vzájemné domluvě. Záleží na rozsahu, náročnosti akce, speciálních přáních zákazníka a na základě dlouhodobé spolupráce.
Návrh na realizaci celé akce a přípravu menu, cenovou nabídku provede zdarma.
Věnujte svým blízkým Dárkový poukaz: 1. Lekce vaření s osobním kuchařem 2. Gurmánské zážitky s osobním kuchařem
3. Romantickou večeři
V restauraci vlastního penzionu Matula vaří šéfkuchař pan Bezchleba, supervizor luxusních restaurací, tradiční českou kuchyni a oblíbená krkonošská jídla. Podporuje spolupráci s lokálními dodavateli potravin.
Snídaně je v ceně ubytování formou švédského stolu.
Večeři můžete dokoupit v tříchodovém menu s možností výběru.
Speciální stravu a diety lze domluvit předem.