Elitní kuchař v regionu Praha pan Vlásek je členem prestižního Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR od roku 2009. Získal mnoho významných kulinářských medailí ve světě i doma. Patří mezi špičku v oboru. Šéfkuchař a gastromanažer poskytuje catering do 100 osob, zážitkovou gastronomii, lekce vaření, fine dining, služby osobního kuchaře jako kuchař do domu, cooking show. Na firemních, rodinných akcích a společenských událostech.
Elitní kuchař Petr Vlásek patří mezi opravdovou špičku v oboru gastronomie. Je členem prestižního seniorského Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR od roku 2009. Získal za tuto dobu s Národním týmem AKC ČR a individuálně mnoho významných kulinářských medailí (viz.níže). Nejcennější je historicky první medaile České republiky na světovém poháru v Singapuru v roce 2018 - zlatá medaile FHA Culinary Challenge Singapur, celkové 1.místo v Battle fot the Lion. Neustále se vzdělává v oboru, sleduje moderní trendy a reprezentuje Českou republiku. Cenné zkušenosti získal také na stážích v zahraničí.
Působí jako špičkový šéfkuchař a gastromanažer. Pokytuje catering do 100 osob včetně inventáře v Praze i celé ČR, zážitkovou a moderní gastronomii, služby osobního kuchaře jako kuchař do domu, lekce vaření u zákazníka, fine dining, live cooking show na firemních a rodinných akcích. Má velké zkušenosti s pořádáním rautů na společenských akcích, na svatbách a vysoce profesionální prezentací na gastrofestivalech. Výborně spolupracuje s médii.
Specializace:
Studená kuchyně (připravoval předkrm ve světové soutěži v Singapuru - zlatá medaile), moderní gastronomie, fine dinning, francouzská kuchyně, italská, asijská – čínská, thajská, vietnamská, česká kuchyně
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Člen Národního týmu AKC ČR – týmová práce, preciznost, kreativita, food styling, manažerské schopnosti, vedení týmů jako šéfkuchař, organizační schopnosti, komunikativnost, flexibilita, tvorba jídelníčku a cenové kalkulace, mírně pokročilá znalost němčiny
Služby pro firmy a domácnosti:
Elitní kuchař do domu zajistí firemní a rodinné akce na klíč včetně inventáře pro skupiny do 100 osob. Zajistí exkluzivní cukrářské výrobky, dorty, moučníky od renomované cukrářky a vítězky cukrářských soutěží v ČR. Doporučí vhodné víno k pokrmu, pomocné kuchaře, pomocný personál. Uvaří čerstvé pokrmy nebo kompletní catering v prostorách firmy, klubu, na společenských akcích, u zákazníka doma, na zahradě či kdekoli jinde v prostorech zákazníka.
Poskytuje služby osobního kuchaře, zážitkovou a moderní gastronomii. Provede lekce vaření u Vás doma i v zázemí Vaší firmy, ukázkový kurz vaření s degustací do 50 osob. V prostorách zákazníka lekce vaření do počtu 12 osob.
Poskytne živé vaření, cooking show včetně použití mikroportu. Prezentuje produkty na gastro festivalech.
Medaile a ocenění:
2018 – nejcennější zlatá medaile FHA Culinary Challenge Singapur, celkové 1.místo v Battle fot the Lion
2016 - IKA Olympiade der Koche Erfurt 2x bronzová medaile
2015 - Bronzová medaile Magdaleny Dobromily Rettigové za zásluhy v oboru, uděluje AKC ČR
2014 - Villeroy&Boch World cup Luxembourg stříbrná a bronzová medaile
2013 - Salon Culinaire Mondial 2x bronzová medaile
2012 - IKA Olympiade der Koche Erfurt stříbrná a bronzová medaile
2012 - Intergastra Stuttgart stříbrná medaile
2011 Bucklige Welt Warth 2x zlatá medaile
2010 FHA Culinary Challenge Singapore stříbrná a bronzová medaile
2010 Intergastra Stuttgart zlatá medaile
2010 Villeroy&Boch World cup Luxembourg 2x stříbrná medaile
2009 Mikulov gourmet festival
2009 - 2016 festival moravské kuchyně - Mikulov
2009 Gastro Hradec zlatá medaile/4. místo
2007 Gastro Hradec Stříbrná medaile/5. místo
2004 Gastro Hradec stříbrná medaile
2002 Gastro Hradec stříbrná medaile
2002 Gastro Vavřinec bronzová medaile/3. místo
2001 Gastro junior celostátní kolo Brno, zlatý diplom/ 4.místo
Stáže a kurzy:
2013 - Itálie – Toskánsko – stáž Greve in Chianti
2014 - Francie – stáž
2016 - HASAP Consulting konference Standardy v rámci stravovacích služeb
2015 a 2014 - Symposium Culinary Prague kuchařský seminář
2008 - Kulinářská akademie (AKC) soubor gastronomických kurzů
2002 - Sushi seminář (AKC) Zvíkov
Spolupráce s médii:
TV ČT 1 – pořad Kluci v akci – 9. 6. 2018
TV NOVA – pořad Víkend – září 2018
Časopis Reflex
Časopis Instinkt
Rozhovory pro Český rozhlas a Radiožurnál
Reference:
- od r. 2009 člen prestižního seniorského Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR
- AvantGarde Restaurant & Café - executive chef
- Questenberk hotel, Q15 Praha - executive chef
- Restaurace Il Convento-Klášterní vinárna – manažer
- Restaurace Terasa U Zlaté studně – executive sous chef
a spolupráce s mistrem kuchařem Pavlem Sapíkem
- Francouzská restaurace v Obecním domě – kuchař studené a teplé kuchyně
Cena se domlouvá před akcí. Vypracování a nabídku menu mistr kuchař posílá zdarma. Každá akce je individuální a jinak obtížná. Obvykle si mistr kuchař účtuje 350 - 500 Kč za hodinu práce. Sazby za dopravné, půjčení inventáře a jiné doprovodné služby či programy se počítají zvlášť.
Slevu lze domluvit po předchozí domluvě s mistrem kuchařem, a to před konáním akce. V případě dlouhodobé spolupráce se slevy poskytují.
Akční nabídky poskytuje kuchař do domu aktuálně podle sezóny a po domluvě přímo s šéfkuchařem.
Věnujte svým blízkým Dárkový poukaz. Poukazy lze věnovat až po schválení individuální akce. Druhy poukazů: 1. Lekce vaření s osobním kuchařem 2. Gurmánské zážitky s osobním kuchařem 3. Romantickou večeři