Vysoce profesionální kuchař s více než 25-letou praxí exkluzivně připravoval pokrmy jako osobní kuchař pro naše prezidenty – Václava Havla, Václava Klause a současného prezidenta Miloše Zemana. Člen AKC ČR provádí rozsáhlou lektorskou činnost na nejvyšší úrovni. Nabízí kurzy vaření pro profesionály i pro laickou veřejnost ve Vašem prostředí nebo ve studiu, služby osobního kuchaře, cateringové služby do 150 osob a více, netradiční a originální gastro show.
O výjimečnosti a exkluzivitě vaření svědčí, že mistr kuchař osobně vařil na Hradě pro naše 3 prezidenty. Je profesionálním lektorem na té nejvyšší úrovni. Školí na Univerzitě Karlově v Praze a v nejluxusnějších hotelích. Sám se profiluje jako kuchař-technolog. Nabízí kurzy vaření ve Vašem prostředí jak pro profesionály a odbornou veřejnost, tak amatérské kurzy u Vás doma. Nebo po dohodě zajistí kuchařské studio.
Jeho životní motto zní: „Vaření je hra a my Vás tu hru naučíme.″ Zákládá si na svých kuchařských show - s úsměvem a lehkostí. Považuje práci v kuchyni za tanec, rád vaří při hudbě a mistr kuchař v kuchyni téměř tancuje. Standardně nabízí cateringové služby kolem 150 osob, ale dokáže zorganizovat i mnohem větší akce na klíč. Rauty běžně kolem 50 osob. Certifikovaný lektor vaření, poradce na moderní technologie, auditor je šéfkuchařem na nejvyšší úrovni.
Specializace:
Mimo uvedených mezinárodních kuchyní Vám osobní kuchař pan Brázda velmi rád připraví poctivou českou kuchyni a starou českou kuchyni v moderní úpravě. S vysokou úrovní připraví francouzskou kuchyni a pobaví Vás při své originální gastro show. Během jedné písničky (cca do 5 minut) připraví 2 chodové menu.
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Kuchař–technolog
Certifikovaný specialista pro školení profesionálních pracovníků v gastromomii na moderní technologie
Certifikovaný porotce AKC ČR - obor kuchař
Propaguje otevřená studia s kuchařským show
Lektorská činnost na nejvyšší úrovni (pro Univerzitu Karlovu Praha, AKC ČR a AHR).
Služby pro domácnosti a pro firmy:
Kurzy vaření pro domácnost uspořádá pro 4 - 5 osob. Profesionální a interaktivní kurzy vaření, tj. s přímou účastí zákazníků a firemní teambuilding nabízí max. do 15 osob. Ukázkové vaření s degustací bez zapojení účastníků nabízí do 30 osob.
Vykonává službu osobního kuchaře.
Uspořádá cateringové služby na klíč včetně vlastního technického inventáře (např. indukce, roboty, grily, pánve, hrnce..). Jídelní servis (sklo, pocelán..) může po dohodě zajistit. Zajistí barmany, sommeliéry, kouzelníky, aranžérky, fotografy, stany 10x4m.
Má zkušenosti s cateringovými akcemi velkého rozsahu v našich hokejových arénách a výstavištích (BVV Výstaviště Brno, 2.500 osob pro Biatlon VIP, bude připravovat catering na MS v ledním hokeji 2015 v Ostravě).
Pro Vás a Vaše blízké nebo firemní zaměstnance připraví DÁRKOVÉ POUKAZY – Užijte si zážitkovou gastronomii s VIP osobním kuchařem!
Medaile a ocenění:
2013 - Držitel bronzové plakety prestižní soutěže Magdalena Dobromila Rettigová
2013 - Kapitán týmu Gourmet Team Challenge 2013 a Cukrář České republiky 2013, bronzová medaile
2012 - Držitel certifikátu, který vlastní prozatím jediní 2 kuchaři v ČR - Certifikát Thuries culinary academy - „Specialista francouzské kuchyně″
2008 - Olympiáda 2008 Erfurt - bronzová medaile
2008 - Čestné uznání za úspěchy v AKC ČR
2006 - Svatý Vavřinec, stříbrná medaile, 2005 - stříbrná medaile
2005 - Titul Moravský kuchař, zlatá medaile
2001 - Křišťálová vařečka, stříbrná medaile
Spolupráce s médii:
Vaření pro pana prezidenta Klause při jeho „roadshow″ po Čechách a Moravě 2007
TV Prima – pořad Prima vařečka
TV Markýza – pořad Dobré ráno na Markýze
časopis Appetit – nahrávka videa Jak na to
Reference:
rauty, bankety, recepce
Profesionální lektorská činnost na Univerzitě Karlově v Praze (pro stravovací Menzy), v hotelu International v Brně, v hotelu InterContinental v Praze - moderní technologie v kuchyni, grilování, minutková masa, moderní příloha, studená kuchyně,
Semináře na podporu učňovských škol (česká moderní gastronomie a jídelní lístek), práce s konvektomatem
Lektorská a prezentační činnost na odborných seminářích AKC ČR a AHR - ESF EU
Garant projektu Roztančená vařečka (studio a netradiční škola vaření) v odborné škole Polička
Porotce a odborný garant Slavností M. D. Rettigové
Odborný poradce cateringového zajištění festivalu Smetanova Litomyšl
Pravidelný reprezentant Východočeské pobočky na veletrhu GO Region Tour v Brně
Ceník je pouze orientační. Cena se stanovuje individuálně dle náročnosti a rozsahu akce, speciálních přáních zákazníka.
Cena: 300 - 500 Kč/hodinu práce. Např. za 3 hodiny práce u zákazníka 1.500 Kč
K dané ceně se musí přičíst suroviny a cestovné 6 Kč/km. V okolí Poličky do 30 km poskytuje cestovné zdarma.
Mistr kuchař poskytuje slevy po vzájemné dohodě podle rozsahu, náročnosti akce, speciálních přáních zákazníka a na základě dlouhodobé spolupráce.
Mistr kuchař aktuálně poskytuje akční nabídky.